Ali Kameroğlu Anaokulu


Vizyon: VİZYONUMUZ • Okulumuzda Sevgi, Saygı ve Hoşgörü herkesin ortak değeri olsun. • Okulumuzda öğrenme temel ihtiyaç kabul edilsin. • Öğrenenler öğrendiklerini kendisi, ailesi, milleti ve tüm insanların yararı için kullansın. • Okulumuzda öğrenen ve öğretmenler değişime ve gelişime açık olsun. • Okulumuzda çalışanlar gerekenleri yaparken kendilerinden emin olsun. Doğruları yaptıklarında alacakları cevaptan korkmasın ve gerekenleri yerine getirmede endişeleri olmasın. • Okulumuzda her bireyin eşit olduğunu tüm veli, öğrenci ve öğretmenler bilsin. • Okulumuzda, herkes her gün daha iyiye ulaşmak için çalışsın. Okulumuzda eğitim gören her öğrencimizi her yönüyle en iyi şekilde yetiştirmek,. Okulumuz, okul personeli ve öğrencilerimizin başarısını artırmak ve örnek okul olarak gösterilmesini sağlayarak, sıralamada yerini almasını, ön sıralarda bulunmasını başarmaktır.

Misyon: Atatürkçü, çağdaş, yenilikçi, çalışkan, sorgulayıcı, araştırıcı, paylaşımcı, girişimci, kendisiyle ve yaşadığı toplumla barışık, yaratıcılığı gelişmiş, ilgi alanları ortaya çıkarılarak desteklenmiş, kendi kendini ifade edebilen sağlam kişilikli bireyler yetiştirmek. Bilgi yüklemek yerine, çocukların öğrenme isteğini artırmak, kendisini ve çevresini tanımasına olanak vererek öğrendiklerini uygulayabilecekleri ortamı sağlamak temel misyonumuzdur.

Başarılar: BEYAZ BAYRAK PROJESİ KAPSAMINDA TEMİZ OKUL SAĞLIKLI OKUL SERTİFİKASI ALDIK. BESLENME DOSTU OKUL SERTİFİKASI ALDIK.

Saatler: BAŞLAMA : 08:30 BİTİŞ : 13:30
Isınma: KALORİFER
Bağlantı: ADSL
Yabancı Dil:
Servis Bilgisi: OKULA AİT SERVİS YOKTUR.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: BEYAZ BAYRAK PROJESİ KAPSAMINDA TEMİZ OKUL SAĞLIKLI OKUL SERTİFİKASI ALDIK. BESLENME DOSTU OKUL SERTİFİKASI ALDIK.

Telefon - 2587136424

Belgegeçer - (258) 713 6424

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - https://alikameroglu.meb.k12.tr

Adres - Çayır Mah. 223 Sok.No31 Çivril/DENİZLİ

Öğretmen :12
Öğrenci :171
Derslik :8
Oyun Odası :1
Yemekhane :1
Öğretim Şekli :NORMAL EĞİTİM

Yerleşim Yeri - ÇAYIR MAH.223 SOK.NO.31 ÇİVRİL/DENİZLİ TEL:2587136424

Adres - Çayır Mah. 223 Sok.No31 Çivril/DENİZLİ

Ulaşım

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İLÇE MERKEZİNDE